top of page

Cupa Jocurilor Intelectuale

Liga Studenților Basarabeni din Galați a provocat studenții gălățeni în această seară de duminică la un joc de cultură generală, găzduit de Refresh Pub . Evenimentul numit "Cupa Jocurilor Intelectuale" s-a desfășurat sub forma unui concurs cu întrebări selecționate din portofoliul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

La concurs au participat 6 echipe a câte 4 persoane. Întrebările, în număr de 12, au fost structurate în 3 runde, iar fiecare răspuns corect valora un punct. Unele întrebări i-au pus în dificultate pe participanții noștri, însă asta nu a diminuat spiritul competitiv și nici buna dispoziție. Atmosfera creată a fost extrem de plăcută și s-a menținut pe durata întregului eveniment.

Învingătorii au fost "Graurii" cu 30 de puncte, locul 2 a fost ocupat de echipa "Fantastic Four" cu 21 de puncte și pe 3 au ieșit "Brainacs" cu 20 de puncte. Următoarele echipe clasate au fost Griliaj, Bufnitele si The Eagles.

La sfârșit toți participanții la concurs au primit premii în funcție de performanța înregistrată - tricouri, șepci, pixuri, agende, mape și genți pentru laptop oferite de Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.

La sugestia participanților, vom organiza și alte ediții ale acestui eveniment, cu întrebări noi și studenți dornici sa își testeze cunoștințele.

Graurii

Graurii

Fantastic Four

Fantastic Four

Brainacs

Brainacs

Griliaj

Griliaj

Bufnițele

Bufnitele

The Eagles

The Eagles


bottom of page